Korpa

Korpa

Isporuka i plaćanje

GDE SE ROBA ISPORUČUJE?

Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, odnosno u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe Post Express.

ROK ISPORUKE

Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme “Naručite”, na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti potvrdni mail o uspešnoj kupovini. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade i slanja i isporuku možete očekivati u roku od 5 radna dana. Samo u slučaju nejasnoća ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naša služba podrške. Rok isporuke porudžbina je 5 radna dana, dani vikenda (subota i nedelja) se ne računaju.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dobićete Besplatno SMS obaveštenje od Post Expressa o prispeću pošiljke na broj mobilnog telefona.
Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.
Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.
Ako kurir ne pronađe Vas na adresi
Ostavljen izveštaj – Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, dostava pošiljke je pokušana, ali primalac nije bio na navedenoj adresi, pa mu je ostavljen Izveštaj o prispeću pošiljke na kome je naznačena pošta u kojoj može preuzeti svoju pošiljku i u koje vreme.

CENA ISPORUKE

Cena isporuke za porudžbine je besplatna. Troškovi poštarine preuzeli smo za sebe, a naknadu za pošiljku 60RSD morate da platite poštaru.

PLAĆANJE ROBE

Plaćanje robe gotovinom kuriru u trenutku isporuke.


IZLOŽBENI SALON 

Izložbeni salon se nalazi: Luja Adamica 15/16, Beograd. U salonu se možete upoznati sa aktuelnim asortimanom proizvoda, kao i preuzeti naručenu robu sa oznakom "Preuzimanje iz salona".

Posetite naš izložbeni salon

Luja Adamica 15/16
Beograd
+381 603 311 300

Get Directions
SR