Korpa

Korpa

ISPORUKA I PLAĆANJE

GDE SE ROBA ISPORUČUJE?
Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, odnosno u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe Post Express.

ROK ISPORUKE
Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme “Naručite”, na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti potvrdni mail o uspešnoj kupovini.
Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade i slanja i isporuku možete očekivati u roku od 5 radna dana. Samo u slučaju nejasnoća ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naša služba podrške.
Rok isporuke porudžbina je 5 radna dana, dani vikenda (subota i nedelja) se ne računaju.

PREUZIMANJE POŠILJKE
Dobićete Besplatno SMS obaveštenje od Post Expressa o prispeću pošiljke na broj mobilnog telefona.
Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.
Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.
Ako kurir ne pronađe Vas na adresi: Ostavljen izveštaj – Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, dostava pošiljke je pokušana, ali primalac nije bio na navedenoj adresi, pa mu je ostavljen Izveštaj o prispeću pošiljke na kome je naznačena pošta u kojoj može preuzeti svoju pošiljku i u koje vreme.

CENA ISPORUKE
Trošak dostave kurirskom službom PLAĆA SE po Post Express tarifama.

PLAĆANJE ROBE
Plaćanje robe gotovinom kuriru u trenutku isporuke.


МАГАЗИН
BEOGRAD: Uroša Martinovića, 13, Novi Beograd. Tel. +381 603 311 300
U salonu se možete upoznati sa aktuelnim asortimanom proizvoda, kao i preuzeti naručenu robu sa oznakom "Preuzimanje iz salona".

PARTNERSKE PRODAVNICE
NOVI SAD: Beautifyme, ul.Nikole Pašića, 21. Tel. +381 63 470 939

SR