Korpa

Korpa

Ekskluzivni zastupnik brenda MEDI-PEEL za Srbiju

Medi-Peel je veoma funkcionalan brend za kućnu negu kože iz Koreje. Kombinuje u sebi patentiranu dermatološku tehnologiju i visokokvalitetne sastojke koje su pažljivo odabrane od strane stručnjaka za lepotu na osnovu decenijskog znanja korejskih kozmetičkih stručnjaka. Proizvodi Medi-Peel i Medi-Peel Derma Maison su dizajnirani tako da istaknu prirodnu lepotu i jedinstvenost svake žene. Sačuvati kožu mladom, sjajnom i tokom dugog vremena - ovo je jednostavna, ali jedinstvena filozofija Korejskog kozmetičkog brenda Medi-peel. Kompanija proizvodi moćne i efikasne proizvode protiv starenja sa veličanstvenim lekovitim sastavima.


Kozmeceutika (reč je nastala od kombinacije „kozmetika“ i „farmaceutika“)- je pravac koji u sebi objedinjuje kozmetologiju i medicinu i što je omogućilo ne samo da se prikriju vidljivi nedostaci u izgledu, već i da se eliminiše njihov uzrok pojave iznutra. Većina kozmetičkih preparata deluje blago, bez neželjenih efekata i kontraindikacija, ne zahteva dugotrajan oporavak, kao što se to može dešavati prilikom uzimanja lekova. Za stvaranje efikasnih sredstava za podmlađivanje i lečenje određenih dermatoloških bolesti (na primer, kao što su akne i post-akne, rozacea i kuperoza), potrebno je uključivanje lekova u njihov sastav. Kozmetika koja sadrži farmaceutske sastojke već spada u klasu kozmecevtičkih preparata.

O NAMA

Mi smo Ekskluzivni zastupnici brenda Medi-Peel za Srbiju i Crnu Goru. U našoj radnji možete kupiti originalnu Medi-Peel kozmetiku sa dostavom. Sve proizvode nabavljamo direktno od proizvođača sa sertifikatima kvaliteta.
Na sajtu predstavljeni samo 100% originalni preparate Korejske proizvodnje.
Za kupovinu Medi-Peel kozmetike, izaberite preparate koji su vam potrebni na veb lokaciji i napravite poruđbinu uz kurirsku dostavu ili pod uslovima samostalnog preuzimanja. Takođe, možete se besplatno konsultovati sa našim specijalistom i odabrati negu na individualnoj osnovi.

O BRENDU MEDI-PEEL

Prva linija Medi-peel proizvoda je dizajnirana isključivo za profesionalnu upotrebu u salonu. Kasnije su se pojavili proizvodi za kućnu upotrebu, dok su terapeutske formule u sastavu sredstava ostale iste.

Visokokvalitetni brend Medi-peel osnovan je od strane udruženja profesionala estetske kozmetologije i specijalista dermatologije, koji su već više od 10 godina dinamično razvijaju sastav kozmetike za negu kože, uvek su vođeni najnovijim svetskim tehnologijama i dostignućima u oblasti hemije i medicine.

2007 godine Medi-peel je formirao posebnu grupu od 100 specijalista iz oblasti dermatologije i estetske kozmetologije. Njihov cilj je bio poboljšanje kvaliteta nege kože, koji bi trebao primetno promeniti stanje epiderme na bolje.

Specijalisti kompanije neprestano istražuju i unapređuju sistemski pristup nezi kože, poboljšavajući kvalitet proizvoda, koji rešava ne samo jednostavne probleme - on suštinski menja stanje kože, radikalno se bori protiv nesavršenosti i znakova starenja koži. Specijalisti kompanije nude sastave od jedinstvenih sastojaka koji efikasno brinu o zdravlju kože – daju zdrav sjaj, ispunjuju je vitaminima, nasićuju je kiseonikom i održavaju optimalnu temperaturu epidermisa. U ovim sastavima često možete naći tako luksuzne i neobične sastojke, kao što su ekstrakt crnog kavijara, zmijski otrov ili jonizovano zlato.

Dermatolozi u Medi-peel-u razvili su visoko efikasnu formulu koja uključuje u sebe balans 5 peptida. Formula je patentirana od strane kompanije i postala je osnova za sve proizvode od ovog brenda.

Peptidi su najmoćnija jedinjenja aminokiselina, koji su u većini slučajeva uključeni u svaku savremenu visokokvalitetnu negu protiv starenja (anti-age).

Svi proizvodi koji su označeni kao „protiv starenja“ pažljivo se prate u Južnoj Koreji, posebno kada je u pitanju ceo brend. Upravo zato deklarisana efikasnost takvih preparata su van sumnje.

Za kreiranje proizvoda protiv starenja, brend koristi najmoćnije anti-age sastojke , koje ne samo da maskiraju znake starenja, već vraćaju mladost koži iznutra:
- peptidi;
- matične ćelije;
- epidermalni faktori rasta;
- koloidno zlato;
- niskomolekularni oblici kolagena i elastina;
- volufilin;
- probiotici i vitaminski kompleksi;
- glutation;
- niacinamid itd.

Rezultat kozmeceutike je već primetan od prvih nanošenja i ima tendenciju da se akumulira. To znači da će pod uticajem Medi-Peel proizvoda vaša koža ili kosa iz dana u dan izgledati negovanije, lepše, zdravije. A ukoliko pauzirate sa upotrebom kozmetike, efekat neće nestati on će ostati duže vreme.

Medi-peel proizvodi su nagrađeni međunarodnim sertifikatima ISO9001 i 14001.
Kompanija stalno radi na poboljšanju kvaliteta svojih proizvoda i pažljivo prati povratne informacije kupaca.

SR