Korpa

Korpa

ISPORUKA I PLAĆANJE

GDE SE ROBA ISPORUČUJE?
Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe.

ROK ISPORUKE
Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme “Naručite”, na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti potvrdni mail o uspešnoj kupovini. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade, što traje 1-2 dana, osim vikende i praznike. Samo u slučaju nejasnoća ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naša služba podrške.
Rok isporuke porudžbina je 1-3 radnih dana.

PREUZIMANJE POŠILJKE
Dobićete Besplatno SMS obaveštenje od kurirske službe na broj vašeg mobilnog telefona da će vam paket biti isporučen u toku dana.
Pre dolaska, kurir će Vas pozvati na telefon:
- Ako odgovorite na poziv kurira, on će dostaviti paket na adresu koju ste naveli. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Ako niste u mogućnosti da odmah primite paket, možete pregovarati sa kurirom i odložiti isporuku do sledećeg dana.
- Ako ne odgovorite na poziv kurira, on će sledećeg dana ponovo pokušati da vas kontaktira. Ako ponovo niste u mogućnosti da odgovorite, u ovom slučaju paket će biti vraćen u naše skladište.
Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku.
Napomena: u skladu sa članom 27. Zakona o zaštiti potrošača, kupac ima pravo da vrati neotvorenu robu prodavcu u roku od 14 dana. Povrat je moguće odobriti samo uz fiskalni račun. Smatraće se da je roba vraćena u roku ako je potrošač poslao robu pre isteka navedenog roka od 14 dana. U skladu sa članom 34, potrošač snosi isključivo direktne troškove vraćanja robe, osim ako se trgovac saglasio sa tim da ih on snosi ili ako nije prethodno obavestio potrošača da je.

CENA ISPORUKE
Troškovi dostave kurira plaćaju se prema tarifama kurirske službe. Cena zavisi od težine paketa i destinacije i iznosi otprilike 350-450 dinara.

PLAĆANJE ROBE
Plaćanje robe gotovinom kuriru u trenutku isporuke.

ZVANIČNA PRODAVNICA
BEOGRAD: Uroša Martinovića, 13, Novi Beograd. Tel. +381 603 311 300
U prodavnici se možete upoznati sa aktuelnim asortimanom proizvoda, kao i preuzeti naručenu robu sa oznakom "Preuzimanje iz prodavnice".

PAŽNJA! Narudžbine označene kao "Preuzimanje u prodavnici" čuvaju se najviše 5 radnih dana, nakon čega će biti poništene. Molimo vas da budete pažljivi!

Radno vreme prodavnice:
Ponedeljak – subota 10:00 – 19:00, osim nedelje i praznika.

Novogodišnji praznici:
Neradni dani:
1. I 2. Januara
6., 7. I 8. Januara
Radni dani:
3., 4. I 5. Januara

PARTNERSKE PRODAVNICE
BEOGRAD: Beauty salon “The God of Beauty”, Bregalnička, 20. Tel. +381 64 867 17 95, instagram @The_godofbeauty

NOVI SAD: Beauty Rituals, Nikole Pašića, 21. Tel. +381 63 470 939, instagram @beauty_rituals_by_natalie

SR